Verras jouw valentijn

nu via valentijntjes.nl

Valentijnsdag weetjes

Wist je dat... Er jaarlijks ongeveer 150 miljoen Valentijns

bekijk hier hoe

Valentijnsdag in de 21e eeuw

Tegenwoordig merk je op Valentijnsdag weinig van de geschiedenis die aan de dag vooraf gaat en de legendes eromheen. De dag staat op vandaag steeds...

Lees meer?

Valentijnskaarten

Bij Valentijnsdag hoort een cadeautje en bij een cadeautje hoort een kaartje. Valentijnskaarten versturen is tegenwoordig echter heel gemakkelijk! Dankzij sites als Kaartwereld.nl, kun je kiezen uit talloze originele Valentijnskaarten én weet je zeker dat jouw kaartje op tijd bij de ontvanger terechtkomt. Het is namelijk maar één dag per jaar Valentijnsdag en dat kun je niet op een andere dag vieren. Je kunt je geliefde een kaart sturen maar je kunt er ook voor kiezen om anoniem te blijven, als je je geheime liefde wilt verrassen.

Valentijnskaarten op Kaartwereld.nl

De Valentijnskaarten op Kaartwereld.nl zijn zeer eenvoudig gesorteerd, waardoor je nu nog sneller een geschikt kaartje kunt uitzoeken. Enkele categorieën van Valentijnsdag kaarten zijn:

  • anoniem
  • ik houd van jou
  • verliefd
  • vriendschap
  • grappig
  • lief

Je kunt ieder kaartje personaliseren door er een eigen tekst bij te schrijven of eventueel een foto van jij en je Valentijn erbij te doen.

Meer mogelijkheden op Valentijnsdag

Als je via Kaartwereld.nl een Valentijnsdag kaart bestelt, heb je meer mogelijkheden dan enkel het versturen van een kaartje. Zoals gezegd kun je je kaart volledig personaliseren. Daarnaast is het mogelijk om een cadeautje bij het kaartje te laten versturen. Dus als je dat vergeten was, dan zit je bij Kaartwereld.nl alsnog goed! Cadeaus als bloemen, speciaal bier/ wijn, ballonnen, knuffels, cadeaubonnen en meer kun je bestellen. Kaartwereld.nl is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar Valentijnskaarten!