Verras jouw valentijn

nu via valentijntjes.nl

Dagjes uit Valentijn

Vind je het moeilijk om iets te bedenken wat je met Valentijnsdag k

bekijk hier hoe

Valentijnskaarten

Bij Valentijnsdag hoort een cadeautje en bij een cadeautje hoort een kaartje. Valentijnskaarten versturen is tegenwoordig echter heel gemakkelijk! ...

Lees meer?

Valentijnsdag muziek

Een Romantisch deuntje mag natuurlijk niet ontbreken wanneer jij jouw Valentijn verrast op deze speciale dag. Maar welke muziek is nou geschikt? Hieronder een overzicht van de mooiste Valentijnsdag muziek, vooral in de 21e eeuw! Onderstaant een lijstje populaire Valentijnsdagmuziek in de 21e eeuw:

  • Ne-Yo: Let me love you
  • Rihanna: Stay
  • Mumford & Sons: I will wait.
  • Meer muziek nodig? Neem even contact met ons op!
     

Romantische muziek

Met romantische muziek bedoelen we niet de periode in de 19e eeuw die een tijdperk van wersterse klassieke muziek aantoonde. We bedoelen muziek die geschikt is om op Valentijnsdag af te spelen. De radiozenders werken gelukkig mee, in geval van nood kun je dus altijd de radio aanzetten! Vrijwel iedere Nederlandse radiozender draait op de dag van Valentijnsdag zelf regelmatig een aantal heerlijke zwijmelnummers. Stel je toch liever zelf een playlist van romantische muziek samen? Denk dan eens aan de volgende liedjes: Marco Borsato - Rood, Roxette - It must have been love, of Toni Braxton met Unbreak my heart.
 

Love songs

Het zijn voornamelijk love songs die hoog scoren in de Valentijnsdag lijsten. Een love song gaat over verliefd zijn, verliefd worden, gebroken harten en de gevoelens die je hierdoor krijgt. Er bestaat geen kant en klare lijst van alle (goede) love songs, maar enkele bekende en goede nummers noemden we hierboven al. Love songs kunnen van ieder genre zijn: R&B, rap, heavy metal, jazz, country, rock, pop, etc. Love songs bestaan al eeuwen en zijn in vrijwel iedere cultuur te vinden. Enkele voorbeelden van love songs zijn I will always love you van Whitney Houston, My heart will go on van Celine Dion en Can't help falling in love van Elvis Presley.