Verras jouw valentijn

nu via valentijntjes.nl

Valentijnskaarten

Bij Valentijnsdag hoort een cadeautje en bij een cadeautje hoort ee

bekijk hier hoe

Romantische Ideeen

Hieronder hebben wij in samenwerking met liefdes expert Dr Al Phadoc van de Lovegids (www.lovegids.nl) enkele romantische ideeën voor je uitee...

Lees meer?

Valentijnsdag in de 21e eeuw

Tegenwoordig merk je op Valentijnsdag weinig van de geschiedenis die aan de dag vooraf gaat en de legendes eromheen. De dag staat op vandaag steeds meer in het teken van commercie en dit wordt door de financiële wereld dan ook volledig benut. Al vanaf de jaren '90 van de vorige eeuw is Valentijnsdag een groot commercieel succes. O.a. cadeauwinkels en bloemisterijen profiteren van Valentijnsdag. Maar eigenlijk speelt iedere winkel erop in. De supermarkten krijgen rond de tijd van het jaar een eigen Valentijnsdaghoekje, parfumwinkels spelen in op Valentijnsdag en ook webwinkels spelen een toenemende rol.

Uiteraard spelen vandaag de dag online winkels ook in op Valentijnsdag. Steeds meer producten zijn online verkrijgbaar en dus ook voor Valentijnsdag. Bovendien hoef je niet stiekem het huis uit om je geliefde een verrassing te bezorgen. Je bestelt simpelweg online.

Valentijnsdag 2019

Omdat Valentijnsdag inmiddels een begrip is geworden in de (Nederlandse) samenleving en bijna alle cadeaus al een keer gegeven zijn, worden we ieder jaar creatiever. De E-commerce helpt ons daarbij. Online zijn er shops te vinden die het mogelijk maken om ieder denkbaar product aan te schaffen en zelfs op een adres naar keuze te laten bezorgen. Zo kun je je geliefde de ultieme verrassing bezorgen. Heb je bijvoorbeeld al eens ooit gedacht aan een kerstpakket? Op online portalen als 101 kerstpakketten of de kerstpakket stunter vind je de leukste kerstpakketten, maar ook themapakketten of zelf samen te stellen pakketten. Een goed en origineel cadeau dat vroeg in huis te halen is. Traditionele cadeaus zoals rode rozen blijven goed, maar wil je een meer origineel cadeau geven lees dan snel verder op deze website! Ook in 2015 staan wij weer voor u klaar!