Verras jouw valentijn

nu via valentijntjes.nl

Valentijnsdag weetjes

Wist je dat... Er jaarlijks ongeveer 150 miljoen Valentijns

bekijk hier hoe

Valentijnsdag muziek

Een Romantisch deuntje mag natuurlijk niet ontbreken wanneer jij jouw Valentijn verrast op deze speciale dag. Maar welke muziek is nou geschikt? Hi...

Lees meer?

Dagjes uit Valentijn

Vind je het moeilijk om iets te bedenken wat je met Valentijnsdag kunt doen met jouw geliefde? Geen zorgen! Valentijntjes.nl helpt jou daarbij. Op deze pagina geven wij jouw enkele tips om jouw geliefde te verrassen op Valentijnsdag. Is jouw geliefde niet blij te maken met een cadeau, maar wel met een dagje uit? Dan zit je hier goed! Hieronder enkele ideeën voor een romantisch dagje uit met jouw (toekomstige) partner.

Dagjes uit Valentijn

Valentijnsdag is natuurlijk dé dag om iets te gaan doen met je geliefde. Lekker uit eten is waarschijnlijk het populairste uitje op Valentijnsdag. Ben je van plan om je geliefde mee uit eten te nemen? Reserveer dan tijdig! Restaurants zitten overvol op Valentijnsdag en het zou lullig zijn als je geen plekje meer kunt krijgen... Een romantische overnachting is natuurlijk ook niet verkeerd. Misschien kun je er direct een leuke vakantie van een paar dagen van maken. Dit hoeft niet eens ver weg te zijn, maar zo zijn jullie even weg van alle afleidingen van thuis en kunnen jullie alle aandacht aan elkaar geven. Natuurlijk doet de bioscoop het ook altijd goed op Valentijnsdag. Hier geldt weer de regel dat je van te voren moet reserveren want ook de bioscopen zitten afgeladen vol. Heb je geen zin in deze drukte? Probeer dan een avondje theater. Jaarlijks zijn er veel verschillende voorstellingen waar vast wel iets tussenzit wat jullie allebei leuk vinden. Is dit niet zo, kies dan altijd iets waarvan je denkt dat je partner het leuk vindt!

Uit eten Valentijnsdag

Uit onderzoek is gebleken dat vrijgezellen het liefste uit eten gaan als Valentijnsdate. Maar liefst 70% van de vrouwen gaat het liefst naar een restaurant en 64% van de mannen doet dat ook. Let op: met uit eten bedoelen we uit eten. Neem je date dus niet mee naar een wegrestaurant, een snackbar of de kantine op het werk! Je kunt dat overigens ook nog eens extra aankleden. Bijvoorbeeld door je geliefde te verrassen met dit origineel idee: Een ritje in een Mini Classic. Romantisch toeren door de regio! Een markante en stijlvolle verschijning, zonder poespas. Sturend als een kart en stabiel aanvoelend. Laat dat motortje maar draaien. Stap in, geniet van de knusheid van notenhout en rood tapijt, maar laat je tegelijk verbazen over het weggedrag! Dat kan al vanaf 85 euro per dagdeel. En dan afsluiten in een romatisch restaurant. Dit kun je bijvoorbeeld regelen via Klassiekrijden.nl. Kijk zelf naar de vele andere mogelijkheden!