Verras jouw valentijn

nu via valentijntjes.nl

Dagjes uit Valentijn

Vind je het moeilijk om iets te bedenken wat je met Valentijnsdag k

bekijk hier hoe

Romantische Ideeen

Hieronder hebben wij in samenwerking met liefdes expert Dr Al Phadoc van de Lovegids (www.lovegids.nl) enkele romantische ideeën voor je uitee...

Lees meer?

Cadeaus voor hem & haar

Wanneer je een goed cadeau voor je Valentijn zoekt, is het belangrijk om te beginnen bij het begin. Je hebt een cadeau nodig want je wilt je partner laten weten dat je veel om hem geeft. Het blijft echter altijd moeilijk om een cadeau uit te zoeken voor het (meestal) andere geslacht. Ook al ken je je vriend of man nog zó goed, een cadeau verzinnen is en blijft lastig. Toch zijn er enkele cadeaus waarmee je bijna gegarandeerd slaagt. Denk bijvoorbeeld aan een themapakket van iets waarvan hij houdt. Houdt je vriend van voetbal? Een voetbal/bierpakket zal het dan vast en zeker goed doen! Luchtjes zijn ook altijd geslaagd. Bovendien kun je – door je vriend via online shops als Onlineparfumerieshop.nl een parfum cadeau te doen – zelf de geur uitkiezen waar je van houdt. Weet je het niet? Een horloge staat je partner vast fantastisch! Ook fruitmandjes (www.fruitmandjes.nl) zijn trouwens verrassend genoeg enorm populair.

Cadeaus voor haar

Verjaardag, Sinterklaas, kerst en nu weer Valentijnsdag. Wanneer houdt het ooit eens op met de cadeaus voor haar? Dit zul je nu misschien wel denken, maar er zit niets anders op. Jij moet een te gek Valentijnsdag cadeau scoren voor je vriendin, vrouw of geliefde. En dat is heel moeilijk. Maar niet gevreesd, Valentijntjes.nl staat klaar om je hierbij te helpen. Wij hebben namelijk een aantal zeer originele en bijzondere cadeautips voor je in petto. Waarom koop je je vriendin geen parfum? Koop een grote fles van haar favoriete merk of laat haar iets nieuws proberen. Is je vriendin of vrouw iemand die meer geeft om smaak dan om spullen? Dan zou die nieuwe koffiemachine die ze al zo lang wilt wel een idee zijn! Gaat dat iets boven je budget? Voor een lekkere fles wijn doet ze het vast ook al! Neem contact met ons op voor meer info. Wij helpen je graag.